Az EMBV ZRT. elkötelezett híve az alábbi értékeknek, melyek vállalati kultúránk alapvető pilléreit jelentik:

Bizalom
A bizalmat minden nap ki kell érdemelnünk: Ügyfeleink ránk bízzák értékeiket. Munkatársaink pedig abban bíznak, hogy Cégünk biztonságos, professzionális és egészséges munkakörnyezetet biztosít számukra.

Integritás
Azt mondjuk, amit gondolunk. Azt tesszük, amit mondunk. Azt tesszük, ami etikus és erkölcsös. Mindig.

Tisztelet
Az EMBV ZRT. egy olyan globális szervezet, amelyben a diverzitást értékként tekintjük mind Ügyfeleink, mind munkatársaink vonatkozásában. Mi mindenkit egyformán tisztelünk és becsülünk.

Biztonság
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink minden nap biztonságban érjenek haza.

Minőség
Csakis a legkiválóbbak lehetnek Cégünk munkatársai.
Mindig arra törekszünk, hogy munkatársaink folyamatosan a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák üzleti partnereinknek.
Célunk a folyamatos fejlődés.
Működésünk során nem végzünk felesleges dolgokat.

Innováció
A technológiai innováció és szolgáltatásaink, valamint munkafolyamataink állandó fejlesztésével hozzáadott értéket teremtünk partnereink, munkavállalóink és részvényeseink számára


Az elmúlt évek alatt a technológiai innováció és szolgáltatásaink, valamint munkafolyamataink állandó fejlesztésével hozzáadott értéket teremtettünk partnereink, munkavállalóink és részvényeseink számára egyaránt.
Árpolitikánk meghatározó elemei az értékarányosság, a reális költségbázis, a partnereink kiszolgálásához szükséges állandó fejlődés és megújulás, a hosszú távú korrekt kapcsolatok, a megbízhatóság és tisztesség, valamint a kölcsönös előnyök tiszteletben tartása.

Ügyfeleink részére egyedileg létrehozott "GARANCIA CSOMAGJAINK"további biztosítékot jelentenek a szolgáltatások minőségére, a kiszámítható árképzésre és költségekre, esetlegesen bekövetkező káresemény alkalmával az azonnali kártérítésre, valamint Cégünk jogszerű, köztartozásoktól mentes működésére. Szolgáltatási rendszerünk minden eleme biztosíték és garancia a minőségi, szakszerű munkavégzésre.
Olyan hiteles vezetők képviselik cégünket, akik a magas szintű teljesítmény, vezetői képességek és szakmai felkészültség mellett együttműködők, lelkiismeretesek, tartós üzleti és jó partneri kapcsolatok kialakítására törekszenek megrendelőink képviselőivel.
Szolgáltatásaink közös jellemzője a magas élőmunkaerő-igény, a kiemelkedő szintű megbízhatóság és diszkréció. Partnereink iránti elkötelezettségünk, szolgáltatásaink minőségéért érzett felelősségünk, munkatársaink lelkiismeretessége biztosítja ügyfeleink részére, hogy nyugodtan tudjanak koncentrálni feladataikra.

küldetés

 

  • A legmagasabb fokú üzleti etikai normák betartása mellett dolgozunk.
  • Olyan munkakörnyezetet teremtünk, ahol kollégáinkat tisztelet és megbecsülés övezi és ahonnan minden munkatársunk biztonságban térhet haza minden nap.
  • Ügyfeleink iránti kötelezettségeinknek mindig eleget teszünk. Bárhol. Bármikor.
  • Kereskedelmi, banki, kormányzati és egyéb Ügyfeleink számára tökéletesen biztonságos készpénzlogisztikai szolgáltatásokat nyújtunk.
  • Ügyfeleink igényeinek tökéletesen megfelelő innovatív technológiai megoldásokat fejlesztünk ki.

Ahogyan cégünk neve is utal rá, működésünk a hagyományos értelemben vett vagyonvédelmi cégekétől jelentősen eltér, Magyarországon elsőként nem csupán biztonsági szolgáltatásokat nyújtunk, hanem a megfelelő szintű vagyonbiztonság elérése érdekében biztonságtechnikai beruházásokat is végzünk az általunk őrzött területen. A beruházások elsősorban korszerű PC alapú, digitális videomegfigyelő, SAP vállalatirányítási rendszerbe illeszthető proxy kártyás és biometrikus beléptetőrendszerekre, valamint GPS műholdkövető és helymeghatározó rendszerekre terjednek ki.

A cégünk által telepített biztonságtechnikai rendszert teljes egészében díjmentesen biztosítjuk Ügyfeleinknek, nem csupán a beruházást, hanem azok karbantartását, javítását, távfelügyeletét is, sőt a rendszer korszerűsítését is díjmentesen végezzük. Ügyfeleinknek így nem szükséges nagy értékű biztonságtechnikai beruházásokat objektumaikban megvalósítani, melyek értékállóság és pénzügyi befektetés szempontjából nem minősíthetőek előnyös beruházásoknak.
Mára szakmailag megalapozottá vált az állásfoglalás, miszerint az élőerős szolgáltatások színvonalasan csak optimális biztonságtechnikai háttérrel együtt valósíthatók meg. Ezt szem előtt tartva az Első Magyar Biztonsági Szolgáltató zRt. leveszi a terhet ügyfelei válláról, hogy befektetéseikkel és munkájukkal teljes egészében saját vállalkozásuk profiljára koncentrálhassanak.